dimarts, 24 de novembre del 2015

Flipped Classroom


 Flipped Classroom


La idea de Flipped Classroom es relaciona en aprofitar els recursos tecnològics en un temps independent de l'alumne, fora de l'horari escolar. L'alumne podria seguir la "teoria" de la matèria fora de l'horari escolar veient vídeos, llegint llibres, PDF...
El temps a classe s'aprofita d'una manera molt més productiva i instructiva que fomenta el treball en equip i la participació a classe, ja que la part més teòrica de l'assignatura ja estaria donada. El professor pren un rol diferent de guia en l'educació i ajuda als alumnes a resoldre els problemes sorgits a casa.

Pensem que el Flipped Classroom és bo, en certa manera.
Que el Flipped Classroom servis de veritat com a eina educativa, seria partint de la idea que hi hauria d'haver un compromís de l'alumne en poder fer les coses a casa, per poder seguir el curs i les activitats a classe.
També entra el problema de la tecnologia, molts alumnes tenen pocs recursos i potser no podrien veure els vídeos a casa, i podrien perdre's.
Tot i així, la idea del Flipped Classroom pensem que és molt bona i es podrien solucionar aquests petits problemes inculcant als alumnes la necessitat de treballar a casa i aportant recursos a tots els alumnes amb pocs recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada